Mainos
Mainos

Viikkoja rotkossa virunut turisti löytyi elossa Espanjassa

Espanjassa on löydetty elossa hollantilaisturisti, joka oli virunut rotkon pohjalla liki kolme viikkoa ennen pelastumistaan. Pelastajien mukaan nainen oli löydettäessä tajuissaan, mutta hyvin väsynyt.

Yksin patikoimassa ollut 48-vuotias nainen jäi loukkuun rotkon pohjalle 17. kesäkuuta lähellä Nerjan kaupunkia Etelä-Espanjassa. Sanomalehti El Mundon mukaan naisella ei ollut ruokaa, mutta hän sai vettä läheisestä joesta.

Naisen löysi ryhmä vuorikiipeilijöitä keskiviikkoaamuna. He laskivat naiselle ruokaa ja lämpimiä vaatteita, kunnes pelastushelikopteri saapui.

Sanomalehti El Publicon mukaan nainen voi olosuhteisiin nähden hyvin, mutta hän oli palanut auringossa ja hänellä oli ruhjeita ja haavoja kehossaan.

Nainen oli tullut Etelä-Espanjaan yksin 10 päivän lomalle 15. kesäkuuta. Naisen omaiset tekivät hänestä katoamisilmoituksen viikkoa myöhemmin.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme