Mainos
Mainos

Viikon uutiskuvat: Hyytävä hetki – leopardi tunkeutui perheen kotiin kesken aamupalan

MTV Uutiset julkaisee viikoittain kuvagallerian, johon on koottu viikon näyttävimpiä, puhuttavimpia tai hauskimpia uutiskuvia.

Pieni Mirzan kylä Assamin osavaltiossa Intiassa heräsi eräänä aamuna järkyttävään itkuun. Pranita Dasin ja hänen perheensä kotiin oli kesken aamiaishetken tunkeutunut leopardi läheisestä viidakosta.

Aterioimassa olleet Pranita, hänen Bolen-miehensä ja heidän kolme lastaan havahtuivat tilanteeseen vasta, kun peto oli jo lähestymässä heitä.

Rohkea äiti ei epäröinyt hetkeäkään, vaan teki kaikkensa pelastaakseen lapsensa ja lähti juoksemaan heidän kanssaan ulos talosta. Leopardi onnistui kuitenkin raapaisemaan Pranita-äitiä ja aiheutti tälle ruhjeita käsiin ja kaulaan.

Perhe hälytti kylän miehet apuun, mutta paikalle tarvittiin myös metsänvartijat. Väsytystaistelu kesti kokonaiset kuusi tuntia ennen kuin metsänvartijat onnistuivat tainnuttamaan eläimen nukutusnuolella. Leopardi kiikutettiin läheiseen Guwahatin eläintarhaan.

Kuvissa kurkataan myös Lahden MM-kisoihin, saksalaiseen eläintarhaan sekä ihastellaan syntymäpäiviää tällä viikolla juhlinutta prinsessa Estellea.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme