Mainos
Mainos

Viisi kuollut USA:n lumimyräkässä

Ainakin viisi ihmistä on kuollut Yhdysvaltain itärannikkoa koettelevassa lumimyrskyssä, kertovat paikalliset tiedotusvälineet.

Talven ensimmäinen lumimyrsky oli säätieteilijöiden mukaan pahin lumimyräkkä vuosiin. Koulut oli suljettu Washingtonin ympäristössä, samoin Marylandin, Virginian ja Pennsylvanian osavaltioissa. Pittsburghin kaupungin ympäristössä taas jouduttiin monin paikoin sulkemaan valtateitä.

Lunta tuli paikoin yli 20 senttimetriä. Lentoja peruutettiin, ja ne olivat myöhässä lähes kaikissa Yhdysvaltain itärannikon suurissa kaupungeissa.

Etelä- ja Pohjois-Carolinassa puolestaan jäämyrsky vaikeutti liikennettä, ja ainakin miljoona taloutta oli ilman sähköä. Jään painosta katkeilleet puut olivat pääsyynä sähkönsaantiongelmiin.

Myrsky oli tänään siirtymässä kohti New Yorkia. Sekä Bostoniin että New Yorkiin ennakoidaan paikoin ainakin parinkymmenen senttimetrin lumipeitettä. Sään ennustetaan selkenevän huomisen aikana.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme