Mainos
Mainos

Viisi pidätetty 11-vuotiaan pikkupojan surmasta

Britannian poliisi on pidättänyt viisi henkilöä liittyen 11-vuotiaan Rhys Jonesin kuolemaan. Poliisin aiemmin pidättämät 14- ja 18-vuotiaat pojat on päästetty vapaaksi. Jonesia ammuttiin keskiviikkona pubin parkkipaikalla Croxtethissa Liverpoolissa.

Britannian poliisi on pidättänyt viisi henkilöä liittyen 11-vuotiaan Rhys Jonesin kuolemaan. Kaksi pidätetyistä on tyttöjä, kertoo BBC:n verkkosivut. Pidätetyt tytöt ovat 15- ja 18-vuotiaita ja pojat 15-, 16,- ja 19-vuotiaita.

Poliisin aiemmin pidättämät 14- ja 18-vuotiaat pojat on päästetty vapaaksi.

Rhys Jones oli pelaamassa jalkapalloa keskiviikkona pubin parkkipaikalla Croxtethissa Liverpoolissa, kun paikalle saapui tuntemattomia nuoria polkupyörillä. Jonesia kohti ammuttiin kolme laukausta, minkä jälkeen ampujat pakenivat paikalta.

Kaulan alueelle haavoittunut Jones kuoli matkalla sairaalaan.

Brittiläinen iltapäivälehti Sun on luvannut 100 000 punnan (150 000 euron) palkkion vihjeestä, joka johtaa Jonesin tappajan löytämiseen.

Jonesin surmaa tutkii kaikkiaan 300 poliisia.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme