Mainos
Mainos

5-vuotias Louis-poika selvisi Bataclanin verilöylystä äitinsä ruumiin alla

Pariisin perjantaisessa terrori-iskujen sarjassa verisin oli Bataclanin konserttisaliin kohdistunut hyökkäys, jossa sai surmansa 89 ihmistä.

Ranskalainen Le Point -lehti kertoo viimeisimmästä tietoon tulleesta pelastuksesta, jossa äiti pystyi pelastamaan lapsensa hengen. Asiasta kertoo myös brittilehti The Telegraph. 

Ranskalainen Elsa Delplace kuoli suojellessaan viisivuotiasta poikaansa ampujilta. Poika selviytyi piiloutuneena oman äitinsä ruumiin alle. Kun ammuskelu alkoi, äiti heitti itsensä poikansa päälle ja kuoli luoteihin. Pelastustyöntekijät löysivät viisivuotiaan pojan ruumiin alta evakuoinnin yhteydessä.

Myös pojan isoäiti oli konsertissa ja kuoli myös luoteihin. Le Point -lehdelle pojan pelastuksesta kertoo konsertissa kuolleen äidin ystävä

– Louis löydettiin sairaalasta shokkitilassa ja äitinsä veren peittämänä. Hänen äitinsä Elsa oli iloinen ihminen, jolla oli aina hymy huulilla. Hän osallistui aktiivisesta hyväntekeväisyyteen kulttuurin ja taiteen alalla.

Ranskassa poliisi on jatkanut perjantaisten iskujen sarjan tutkintaa ja niiden tekijöiden etsimistä. Pariisin terrori-iskuissa kuoli 129 ihmistä ja haavoittui yli 300.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme