Mainos
Mainos

Vikkelä kilpikonna karkasi taas japanilaisesta eläintarhasta – pääportin kautta maailmalle

Japanilaisen eläintarhan henkilökunta etsii karannutta kilpikonnaa. Jättiläiskilpikonna on yllättänyt henkilökunnan nopeudellaan ja karannut jo toistamiseen kahden viikon sisään.

Kilpikonna karkasi Okayamassa läntisessä Japanissa sijaitsevasta Shibukawan eläintarhasta tiistaiaamuna. Turvakamerat paljastivat, että konna poistui eläintarhasta pääsisäänkäynnin kautta.

– Se ei kuole heti, koska se syö eläintarhan ympärillä olevaa ruohoa, mutta olemme hyvin huolissamme, eläintarhassa työskentelevä Yoshimi Yamane kertoi.

Karannut 35-vuotias konna on naaraspuolinen, 55-kiloinen ja noin metrin pituinen. Yamane kuvailee karkuria hiljaiseksi ja lempeäksi. Aukioloaikoina konna saa kulkea vapaasti tarhan alueella.

Eläintarha ei ole saanut silminnäkijähavaintoja kilpikonnasta.

Konnan edellinen karkuretki sattui toissa viikolla. Yamane löysi karkurin kävelemästä tietä pitkin 150 metrin päässä eläintarhasta.

– Huomasin sen matkalla eläintarhaan. Pysäytin autoni ja pyysin kollegoiltani apua, Yamane kertoi.

– Se pystyy kävelemään nopeammin kuin voisimme ikinä kuvitella.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme