Mainos
Mainos

Viranomaiset: Malesialaiskoneessa kuoltiin tukehtumalla

Kadonneen malesialaislentokoneen henkilökunta ja matkustajat kuolivat luultavimmin tukehtumalla, kertovat Australian viranomaiset.   

Onnettomuuden kulkua ruotineessa raportissa päätellään, että kaikki koneessa olivat kuolleet hapenpuutteeseen, kun se lennettyään pitkään automaattiohjauksella törmäsi polttoaineen loputtua meren pintaan.  

Australialaisviranomaisille ei ole uusia tietoja lennon kohtalosta. He ovat tehneet johtopäätöksensä vertaamalla olemassa olevia tietoja aiempiin lento-onnettomuuksiin.  

Malaysia Airlines -yhtiön matkustajakone katosi maaliskuussa lennolla Kuala Lumpurista Pekingiin. Lennolla MH370 oli 239 ihmistä.  

Aluksi konetta etsittiin Australian länsirannikolla, mutta nyt etsinnät ovat siirtyneet etelämmäs Intian valtamerellä. Elokuussa tutkijoiden on määrä aloittaa uudet, vedenalaiset tutkimukset.  

Uusi tutkimusalue on 60000 neliökilometrin laajuinen. Alue sijaitsee australialaisesta Perthin kaupungista noin 2000 kilometriä länteen.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme