Mainos
Mainos

Virginia Tech: Uhka on ohi

Vaaratilanne Yhdysvalloissa Virginia Techin yliopistossa on ohi, kertovat koulun edustajat. Koulussa sattui aiemmin päivällä välikohtaus, jossa kuoli kaksi ihmistä.

Tilanne alkoi, kun kampusalueen poliisi oli tekemässä rutiininomaista liikennevalvontaa. Paikalle käveli henkilö, joka ampui poliisin ja pakeni jalkaisin läheiselle pysäköintialueelle. Parkkipaikalta löytyi myöhemmin toinen vainaja sekä ase. TV-kanavien mukaan toinen vainaja on poliisin ampuja, mutta tietoa ei ole vielä vahvistettu.

Välikohtauksen takia koulu julistettiin hälytystilaan ja oppilaat määrättiin pysymään luokissaan tuntikausien ajan, kun ampujaa etsittiin. Lopulta viranomaiset ilmoittivat, että vaara on ohi.

Poliisi selvittää, onko tapauksella yhteyttä aiemmin päivällä läheisessä Radfordin kaupungissa tehtyyn ryöstöön.

Virginia Techissä tapahtui vuonna 2007 Yhdysvaltain historian verisin kouluampuminen, kun opiskelija surmasi 32 ihmistä ja haavoitti 25:tä ennen kuin ampui itsensä.

(MTV3 - STT - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme