Mainos
Mainos

Video: Viron presidentti Ilves uusiin naimisiin

Viron presidentti Toomas Hendrik Ilves viettää parhaillaan häitään Viljandissa. 61-vuotiaan presidentin morsian, latvialainen Ieva Kupce on 38-vuotias ja hän työskentelee Latvian puolustusministeriön kyberturvallisuusasiantuntijana.

Vihkiseremoniat pidettiin Ilveksen kotikirkossa, Hallisten Pyhän Annan kirkossa. Ieva Kupcen sukunimi vaihtui samalla Ilvekseksi.

Ilveksen ja Kupcen romanssia on seurattu tiiviisti sekä Virossa että Latviassa. Avioliitto on Ilveksen kolmas. Hän erosi edellisestä puolisostaan Evelin Ilveksestä viime huhtikuussa sen jälkeen kun Evelin oli kuvattu suutelemassa toista miestä ravintolan terassilla. Ilves ja Kupce puolestaan menivät kihloihin marraskuun puolivälissä.

Ieva Ilveksellä on kaksi lasta, joista toinen on 13 ja toinen lähes 2. Presidentti Ilveksellä on edellisen vaimonsa kanssa 12-vuotias tytär sekä aiemmasta liitosta tytär ja poika.  

Rouva Ilveksesen mahdollisesti saamat edut presidentin puolisona ovat puhuttaneet Virossa, mutta presidentti Ilves on jo etukäteen ilmoittanut että puoliso on valmis luopumaan tällaisista edusta kuten edustuspalkkioista ja sihteeristä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme