Mainos
Mainos

Viron presidentti valloitti dj:nä – villitsi yleisöä Tallinnan yössä

Viron presidentti Toomas Hendrik Ilves osoitti olevansa lahjakkuus myös dj-lavalla. Presidentti villitsi yleisöä tiettävästi ensimmäistä kertaa tässä ominaisuudessa Tallinnan yössä.

Kyseessä oli hyväntekeväisyystapahtuma, jossa presidentti Ilves julkaisi nuoruutensa suosikkimusiikkia kokoelmalevyllä. "Teenage Wasteland" -levyllä on hänen suosikkejaan 1960-luvun alusta 1970-luvun loppuun.

Mukana ovat muun muassa Four Tops, The Temptations, Cream, The Band, Roxy Music, New York Dolls, David Bowie ja Ramones.

– Ne ovat biisejä, joita kuuntelin transistoriradiosta ja jotka latasivat teinin täyteen elämänodotusta, 62-vuotias presidentti kertoi tiedotustilaisuudessa.

Ilveksen ehdoton ykkössuosikki The Kingsin "You Really Got Me" ei kuitenkaan päässyt levylle, koska oikeudet maksoivat liikaa. Levyn tuotoilla tuetaan Unelmien päivä -hyväntekeväisyysohjelmaa vakavasti sairaiden lasten toiveiden ja unelmien täyttämiseksi.

– Tietysti toivon, että levyä myytäisiin mahdollisimman paljon. Tämä on hyväntekeväisyyttä sairaiden lasten puolesta. Mitä enemmän, sitä parempi. Minä en tästä saa mitään. Tämä on vain hauska projekti minulle, sanoi Ilves MTV Uutisten haastattelussa.

Tähän mennessä levystä on tehty 3500 kappaleen painos, mutta Universal Music Finland & Balticin mukaan toinen samanlainen erä on jo suunnitteilla kovan kysynnän takia.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme