Mainos
Mainos

Viron reissulla tankki täyteen - ysivitonen alle maagisen rajan

Nyt kannattaa Viron-tuliaisiksi ostaa myös tankillinen bensaa. Joillain bensiiniasemilla Virossa polttoaineen hinta on laskenut alle maagisen euron rajan.

Postimees-lehden mukaan Õismäellä sijaistseva AS Olerexin uusi asema laski tänään ensimmäisenä 95-oktaanisen bensan hinnan alle odotetun rajan. Tankkiin sai menovettä 0,99 eurolla. Iltapäivällä myös lähistöllä oleva Statoilin asema oli laskenut litrahintansa alle euroon.

Olerexin sisäänostosta vastaava johtaja kertoo Postimehen talous-sivuilla, että alle 60 dollariin tonnilta laskenut raakaöljyn hinta mahdollistaa myös kuluttajahintojen laskun.

Yleisemmin yhtiön asemilla ysivitonen maksaa 1,104 euroa litra ja diesel 1,134 euroa. 

Toissapäivänä Nesteen ja Statoilin asemilla 95-oktaaninen maksoi 1,124 euroa litralta.

Virossa on myös laskettu lämmityskustannuksia jo kolmennen kerran tässä kuussa öljyn maailmanmarkkinahinnan syöksymisen vuoksi.

Polttoaine.net-sivusto kertoo eiliseltä, että halvinta ysivitonen oli Suomessa Iin Teboililla. Litran sai 1,354 eurolla.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme