Mainos
Mainos

Virossa pelätään suomalaista pedofiilituomion saanutta miestä

Virossa Paiden kaupungin asukkaat ovat huolestuneita kaupunkiin muuttaneesta pedofiliasta tuomitusta suomalaismiehestä.

Virolainen Eesti Päevaleht kirjoittaa, että miehen liikkeitä seuranneet paikalliset olivat huomanneet, että miehellä on 119 ystävää Facebookissa, joista valtaosa on lapsia. Lapset ovat nimien perusteella suomalaisia ja virolaisia.

Mies sanoo profiilissaan olevansa elokuvan tekijä ja tarjoaa lapsille mahdollisuutta esiintyä elokuvissa 3000 euron kuukausipalkkaa vastaan.

Mies on tuomittu lehden mukaan Jyväskylän käräjäoikeudessa seitsemän lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä vuonna 2004. Lisäksi Virossa epäillään miehen käyttäneen hyväksi tartolaisia katulapsia vuonna 1999. Lehden mukaan mies olisi käyttänyt hyväkseen kahdeksaa 9-14-vuotiasta poikaa.

Eesti Päevaleht sanoo, että mies on saanut Viroon matkustuskiellon, mutta palannut sinne muutettuaan nimensä. Viron poliisin mukaan se ei voi tehdä mitään ennen konkreettisia todisteita siitä, liittyykö Facebookin ystävyyssuhteisiin jotain laitonta.

Asiasta kertoi Suomessa ensimmäisenä Turun Sanomat.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme