Mainos
Mainos

Virossa varastetaan suomalaisia autoja

Suomalaiset autot ovat tässä kuussa olleet virolaisten ryövääjien kiinnostuksen kohteena, sillä heinäkuun aikana Virossa on varastettu kahdeksan suomalaisautoa.

Yleensä autoissa ei ole ollut turvalaitteita ja arvotavarat on jätetty esille.
Virossa käy vuosittain tuhansia suomalaisia automatkaajia.

Kun tämän vuoden ensimmäisen kuuden kuukauden aikana Virossa varastettiin yhdeksän suomalaisautoa, on nyt heinäkuussa ehditty varastaa jo kahdeksan suomalaisatutoa. Varsinainen suma on ollut tällä viikolla, sillä Tallinnassa on viikon sisällä varastettu viisi suomalaisautoa - lisäksi yksi autovarkaus on tapahtunut Pärnussa.

Virossa varastetettiin alkuvuoden aikana yli tuhat autoa ja osa varkauksista on organisoitua tilaustoimintaa, osa nuorten tekemiä niin sanottuja luvattomia käyttöönottoja. Yksinkertaisilla varotoimilla varkauksia on helppo estää.

Lehdistösihteeri Eva Lille Suomen suurlähetystöstä sanoo, että erityistä huolta pitäisi pitää papereista ja passeista ja pankkikorteista. Niitä ei pitäisi koskaan jättää sinne autoon, silloinhan menee ihmiseltä kaikki.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme