Mainos
Mainos

"Voi hyvä jumala" – maanjäristys aiheutti paniikkia Italiassa

Pohjois-Italiaa on jälleen vavisuttanut maanjäristys. Aamupäivällä tapahtuneen järistyksen voimakkuudeksi mitattiin 5,7 magnitudia. Keskus oli 60 kilometrin päässä Parman kaupungista 10 kilometrin syvyydessä. Maan vavahtelu tuntui koko pohjoisen Italian alueella.

Järistys romahdutti rakennuksia, jotka olivat heikentyneet edellisessä, yhdeksän päivän takaisessa järistyksessä.

20. toukokuuta tapahtunut järistys aiheutti kuuden ihmisen kuoleman. Se tuhosi rakennuksia, ja tuhannet ihmiset ovat sen jälkeen joutuneet majoittumaan teltoissa.

Maanjäristys säikäyttikin etenkin telttaleirillä olijoita. Televisiokamerat tallensivat hetken, jolloin järistys vavisutti maata leirillä.

–Voi hyvä jumala, telttaleirissä huudahdettiin järistyksen alkaessa.

Myös tämänpäiväisen järistyksen seurauksena on kuollut useita ihmisiä. Italialaisviranomaisten mukaan kuolonuhreja on jo ainakin 15. Lisäksi useita ihmisiä on edelleen kateissa.

Autovalmistaja Ferrari sekä moottoripyörävalmistaja Ducati ovat sulkeneet alueella sijaitsevat tehtaansa turvallisuussyistä.

(MTV3 - STT - Reuters - AFP )

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme