Mainos
Mainos

Voiko söpömpää olla? Äidinrakkaus murtaa kaikki luonnonlait

Irlantilaisessa maatalossa päästiin todistamaan todellista äitiyden ihmettä. Äidin rakkautta, joka ylittää kaikki ennakko-odotukset ja luonnonlait.

Pientä eläinfarmia oman työnsä ohella hoitavat Ronan ja Emma Lally olivat kaivanneet eläinperheeseensä ankkoja. He hankkivat ankan hedelmöittyneitä munia ja odottivat pienokaisten kuoriutumista.

Kun Ronan sitten kävi tarkistamassa munien kehittymistä, hän löysi heinien seasta pelkät kuoret ja talon kissan.

– Olin varma, että kissa oli pistänyt poskeensa pienet vastasyntyneet, sillä niitä ei löytynyt mistään, Ronan kertoo YouTubessa julkaistussa videossa.

Kuuden tunnin etsimisen jälkeen kissa vei farmin isännän ja emännän oikeille jäljille.

– Näin kuinka kissa kantoi ankanpoikasta suussaan, ja ajattelin, että nyt kissa saa kyytiä, mutta vastasyntyneet ankanpojat hakeutuivatkin kissan vatsan alle suojaan, Emma jatkaa.

Normaalisti kissa saalistaa lintuja ravinnokseen, mutta nyt oli tapahtunut jotain täysin odottamatonta.

– Kissa kehräsi ja nuoli puhtaaksi pieniä ankanpoikasia ja samalla huomasin, että kissa oli myös synnyttänyt kolme pientä omaa kissanpoikasta, Ronan jatkaa.

Ankanpoikasten pelastumisen uskotaan olleen kiinni vain muutamista tunneista. Heti syntymän jälkeen kissaemon elimistöön erittyy valtava määrä hormoneja, jotka ohjaavat kissaa automaattisesti huolehtimaan kaikista pienistä, lämpöisistä ja pehmeistä olennoista lähellään.

Lisää outoja asioita alkoi tapahtua, sillä ankat oppivat luonnon vastaisesti imemään maitoa kissan nisistä. Videon loppupuolella paljastuu vielä yksi yllätys, joka kruunaa koko hellyyttävän tarinan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme