Mainos
Mainos

Voimakas räjähdys Turkin turistikaupunki Antalyassa – yli 10 saanut vammoja

Etelä-Turkissa sijaitsevassa Välimeren lomakohteessa Antalyassa on tapahtunut voimakas räjähdys. CNN Türkin mukaan noin kymmenen ihmistä sai lieviä vammoja lasinsirpaleista. Kukaan ei kuollut räjähdyksessä. Loukkaaantuneet on viety sairaalahoitoon. 

Räjähdys tapahtui parkkipaikalla lähellä Kauppakamarin rakennusta. CNN Türkin mukaan ainakin yksi parkkipaikalla ollut auto on täysin tuhoutunut, ja muut sen lähellä olleet autot ovat niin ikään kärsineet vaurioita. Myös viereiset talot ovat kärsineet vahinkoja. 

Räjähdys sattui hiemen ennen aamuyhdeksää paikallista aikaa. Turkkilaisen uutistoimisto Dohan mukaan vielä ei tiedetä, mikä räjähdyksen on aiheuttanut.

CNN kertoo Antalyan pormestarin tietoihin viitaten, että räjähdys on sattunut etäällä kaupungin keskustasta muutaman kilometrin päässä lentokentästä. Pormestarin mukaan kyse voi olla terrorismista tai onnettomuudesta. 

Turkissa on ollut useita terrori-iskuja viime vuosina. Viimeksi kesäkuussa 44 ihmistä kuoli pommi-iskussa Ataturk lentokentällä Istanbulissa.

Vajaa kaksi viikkoa sitten Antalyassa tehtiin raketti-isku kalakauppaan, mutta tuolloinkin vältyttiin uhreilta.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme