Mainos
Mainos

Voimakas tuoksu narautti kahdeksankymppisen pariskunnan USA:ssa – perustelivat valtavaa huumelastia joululahja-aikeilla

Kaksi vanhusta on pidätetty Nebraskassa Yhdysvalloissa lähes 30 kilon marihuanalastin hallussapidosta. 

Tiedotusvälineiden mukaan 83-vuotias mies ja 80-vuotias nainen olivat kuljettamassa 27 kilon huumelastia, kun poliisipartio pidätti heidät. Pariskunnan mukaan he olivat antamassa pois useiden satojen tuhansien dollareiden lastia.

Poliisi pysäytti avioparin Toyotan, kun kuljettaja ei näyttänyt suuntavilkkua kääntyessään risteyksessä. Poliisit haistoivat marihuanan voimakkaan tuoksun, ja päättivät tutkia auton.

Poliisin arvion mukaan marihuanan arvo katukaupassa olisi ollut noin 300 000 euroa.

Poliisin mukaan ajoneuvosta löydettiin myös "useita" tiivistettyä THC:tä sisältävää astiaa. THC on kannabiksen sisältämä päihtymisen aiheuttava aine.

Joululahjoja ystäville ja sukulaisille

Avioparin kertoman mukaan he olivat matkalla kotoaan Kaliforniasta Vermontin osavaltioon. Matkan aikana oli tarkoitus jakaa kannabislasti joululahjoina sukulaisille ja ystäville, vanhukset kertoivat.

Mariahuanan käyttö on laillistettu useassa Yhdysvaltain osavaltiossa, muun muassa Kaliforniassa. Vermontissa se on kuitenkin yhä kiellettyä, joten pariskuntaa odottavat nyt syytteet marihuanan hallussapidosta ja jakeluaikomuksista.

83-vuotias mies odottaa oikeudenkäyntiä vankilassa. 80-vuotias vaimo sen sijaan kärsii terveysongelmista ja saa siksi odottaa vapaalla.

Asiasta kertovat muun muassa The New York Times ja The York News Times.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme