Mainos
Mainos

Vuosikymmenen karmeimmat tulvat Intiassa – Mediat: Yli 100 ihmistä kuollut

Intian Keralan osavaltioon iskeneet tulvat ovat pahimmat yli vuosikymmeneen. Mediatietojen mukaan tulvan uhreja on jopa yli 100.

Tulvien, niiden aiheuttamien maanvyörymien sekä siltojen romahtamisten uhriluvun pelätään nousevan. Viranomaiset kertovat muun muassa Daily Mailin ja Channel News Asian mukaan, että uhreja on jopa 106.

Tulvat ovat seurausta poikkeuksellisen rankoista monsuunisateista.

Tulvat ja sateet ovat vahingoittaneet satoja kyliä. Arvioiden mukaan lähes 150 000 ihmistä on joutunut lähtemään kodeistaan. Alueelle on perustettu pelastusleirejä kodittomiksi jääneille ihmisille.

Kerala on etenkin rantojensa ja teeviljelmiensä vuoksi suosittu turistikohde, jossa vierailee vuosittain noin miljoona turistia.

Turisteja on kehotettu välttämään Keralan suosituimmille alueille matkustamista tulvien takia. Osavaltiossa sijaitsevan Kochin kaupungin lentokenttä pysyy suljettuna ainakin lauantaihin asti.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme