Mainos
Mainos

Washingtonin entinen pormestari väijyi naista

Yhdysvaltain pääkaupungin, Washington D.C.:n entinen pormestari Marion Barry on pidätetty epäiltynä naisen väijymisestä.

73-vuotias Barry pidätettiin eilen sen jälkeen, kun nainen oli hätääntyneenä pysäyttänyt poliisipartion ja kertonut autossa istuvan miehen väijyvän ja ahdistelevan häntä.

- Epäilty otettiin kiinni ja vietiin poliisiasemalle. Myöhemmin kävi ilmi, että kyseessä oli Marion Barry, kertoo poliisin tiedottaja David Schlosser. Barry joutuu todennäköisesti vastaamaan epäilyihin oikeudessä jo tällä viikolla, Schlosser sanoo.

Pormestari Barrylla on ollut aiemminkin ongelmia lain kanssa. Hän jäi vuonna 1990 kiinni huumeiden käytöstä, kun video, jossa hän poltti ns. crackia hotellihuoneessa lähellä Valkoista taloa, tuli julki. Barry joutui tuolloin linnaan puoleksi vuodeksi, minkä jälkeen hän palasi pormestariksi.

Vuonna 1996 Barry tuomittiin veronkierrosta ja joutui tuolloinkin ehdonalaiseen vankeuteen kolmeksi vuodeksi. Aiemmin tänä vuonna ex-pormestaria syytettiin jälleen veronkierrosta.

Marion Barry toimi Washingtonin pormestarina vuosina 1979-1991 ja uudelleen 1995-1999.

(MTV3 - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme