Mainos
Mainos

Washingtonin laivastotukikohdasta ei löytynyt ampujaa: "En usko, että kyseessä oli pilasoitto"

Washingtonissa laivastotukikohdasta ei ole löytynyt ampujaa, kertoo poliisi. Poliisi on lopettanut tutkinnan. Jatkotutkimukset jäävät laivaston huoleksi.

Vuonna 2013 alueella riehunut 34-vuotias asemies tappoi 12 ihmistä ennen kuin hänet ammuttiin. Liittovaltion poliisin FBI:n tutkimuksissa paljastui, että mies kärsi pahoista mielenterveyshäiriöistä.   


Hetki sitten pidetyssä lehdistötilaisuudessa Washington D.C:n pormestari Muriel Bowser sanoi, että kahden vuoden takaisesta tapauksesta on opittu paljon. Bowser korosti, että saatuaan tiedon epäillystä laukauksista viranomaiset toimivat asian vaatimalla laajuudella. 

Washingtonin poliisipäällikkö Cathy L. Lanierin mukaan poliisi sai aamulla klo 7.29 paikallista aikaa ilmoituksen, jonka mukaan laivastotukikohdan työntekijä uskoi kuulleensa laukauksen.

– En usko, että kyseessä olisi ollut pilasoitto, vaan työntekijä toimi saamiensa ohjeiden mukaan. Hän uskoi kuulleensa laukauksen ja ilmoitti siitä, Lanier sanoi. 

Vara-amiraali Dixon Smithin mukaan laivastotukikohtaa pidetään eristettynä, kunnes kaikki mahdolliset tilat on tutkittu tarkkaan ja varmistettu uudelleen. Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme