Mainos
Mainos

Wikileaks-Assangen poliisikuulustelut vuotivat julkisuuteen

Wikileaks-sivuston perustajaa Julian Assangea koskevien raiskausepäilyjen poliisikuulusteluista Ruotsissa on vuotanut tietoja julkisuuteen.

Uutistoimisto AFP:n näkemät yksityiskohtaiset tiedostot ovat samoja, jotka Assangen ruotsalainen asianajaja lähetti kollegalleen Britanniassa.

Takuita vastaa vapaalla oleva Assange joutuu oikeuteen jälleen tiistaina, jolloin brittiläinen tuomioistuin käsittelee Ruotsin tekemää luovutuspyyntöä. Assangea epäillään Ruotsissa raiskauksesta ja seksuaalisesta ahdistelusta.

Julkisuuteen nyt tulleissa tiedoissa toinen Assangea syyttävistä naisista muun muassa kertoo, miten Assange oli käyttänyt naista hyväkseen tämän nukahdettua. Kun nainen havahtui, hänelle paljastui, ettei Assange käyttänyt kondomia kuten nainen oli aiemmin vaatinut.

Nainen ei kertomansa mukaan katsonut enää järkeväksi estellä miestä. Pari oli ollut sukupuoliyhteydessä, molemminpuolisella suostumuksella, myös aiemmin.

(MTV3 - STT - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme