Mainos
Mainos

Wimbledonin sorsilla onnellinen jälleennäkeminen

Wimbledonin pikkusorsat olivat hetken omine nokkineen, kun ne olivat joutuneet eroon emostaan. Jupakassa oli osapuolina niin tennisturnauksen järjestysmiehet kuin eläinsuojelijatkin.

Wimbledonin tennisturnausta piinanneessa sateessa nähtiin eilen onnellinen sorsaperhe. Emo oli välillä joutunut erilleen neljän poikasen suuruisesta lapsikatraastaan, mutta eilen oli ohjelmassa silkkaa jälleennäkemisen riemua.

Tragedia käynnistyi viime viikolla, kun tennisturnauksen järjestysmiehet saapuivat häätämään yhdellä kentistä käyskennellyttä sorsaperhettä. Emo pelästyi järjestysmiehiä niin pahanpäiväisesti, että lensi tiehensä jättäen poikaset selviytymään omine nokkineen.

Nyt oli eläinsuojelijoiden vuoro ehtiä hätiin. He pakkasivat poikaset mukaansa ja kiikuttivat sisarusparven läheiseen eläinsuojaan. Sieltä poikaset tuotiin takaisin Wimbledoniin. Ne laskettiin vapauteen Wimbledonin golfkentällä.

Eikä kestänyt kauaakaan, kun poikasiaan ilmeisesti jo kaivannut emo liihotteli paikalle. Ja perheonni kukoistaa golfkentällä edelleen.

Sorsatragedian ollessa vielä meneillään eräs Wimbledonin turnauksen ravintoloista tarjosi lounaalla sorsapaistia. Ilkeät huhut alkoivat jo levitä, mutta turnauksen tiedottaja vakuutti kyseessä olleen pelkän sattuman.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme