Mainos
Mainos

Wyclef Jean pyrkii presidentiksi

Suosittu rap-laulaja Wyclef Jean pyrkii Haitin presidentiksi. Jean kävi viemässä viralliset paperit vaalitoimistoon, jossa häntä oli vastassa joukkio nuoria kannattajia. Jeanilla oli mukanaan neuvonantajien lisäksi oma vaimo ja tytär.

Moni haitilainen pitää Jeania sankarina, joten hänen pyrkimyksensä maanjäristyksen runteleman maan johtoon on saanut paljon kannatusta. Mutta löytyy myös soraääniä - poliitikot ovat olleet epäileväisiä, miten hip-hop -artisti pärjäisi maan johdossa.

Haitilaissyntyinen Grammy-voittaja ilmoittanee presidentinvaalikampanjastaan vielä virallisesti CNN:n Larry King Live -ohjelmassa.

Jeanin ehdokkuus on saanut vastaehdokkaat pelon valtaan, sillä perinteiset poliitikot pelkäävät hänen voittavan vaalit. Poliitikkojen mukaan Jeanin suosio ja varallisuus voivat antaa hänelle etumatkaa kampanjoinnissa.

- Jos Jean saa luvan lähteä kilpaan, uskon, että hän voittaa vaalit kirkkaasti, kommentoi maan entinen presidenttiehdokas ja johtava poliitikko Himmler Rebu aiemmin kesällä.

Kolminkertainen Grammy-voittaja Jean tunnetaan Fugees-yhtyeen perustajajäsenenä. Hän julkaisi kaksi vuotta sitten laulun "If I Was President" (Jos olisin presidentti).

(MTV3 - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme