Mainos
Mainos

Yhdeksänvuotias tyttö sai surmansa veljensä ampumasta luodista, vanhemmat saamassa raskaat syytteet

Yhdysvalloissa Milwaukeen osavaltiossa yhdeksänvuotias tyttö sai lauantaina surmansa sen jälkeen, kun tytön veli ampui vahingossa sisartaan.

Ihmiset ovat tuoneet perheen talon eteen pehmonalleja, kukkia ja ilmapalloja. Ennen tragediaa talossa asui äidin ja isän lisäksi seitsemän lasta. Onnettomuuden myötä perheen koko pieneni kahdeksaan.

– Hän oli älykäs ja fiksu nuori tyttö. Isä rakasti häntä ja lapsiaan koko sydämestään ettekä löydä maan päältä parempaa isää, perheen läheinen ystävä Jay Jones kuvailee videolla.

Jonesin mukaan perheen isä oli ollut virkavallan kanssa tekemisissä aiemminkin. Jones ei kuitenkaan usko, että isä oli tietoinen asunnossa olleesta aseesta, johon kuolleen tytön veli onnistui pääsemään käsiksi.

Poliisi on pidättänyt vanhemmat tapahtuneen vuoksi. Vanhempia vastaan aiotaan nostaa lähipäivinä syytteet raskaista rikoksista. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme