Mainos
Mainos

Yhdeksänvuotias yllytettiin mukaan netin viinapeliin – joutui sairaalaan

Britanniassa yhdeksänvuotiaasta tytöstä on tullut netissä levinneen NekNomination-viinapelin nuorin uhri.

Tyttö joutui sairaalahoitoon juotuaan viskiä ja votkaa sisältävän sekoituksen, kertoo Daily Mail. Tyttöä olivat yllyttäneet juomaan hänen samanikäiset ystävänsä, jotka olivat nähneet juomatemppuja Facebookissa.

Yhdeksänvuotiaan tytön löysi sekavassa tilassa tämän kauhistunut äiti.

– Näin hänet koulupuvussaan kahden ystävän kanssa. Juoksin hänen luokseen, hän kaatuili eikä tajunnut missä on. Hän olisi voinut joutua yliajetuksi, koska hän vain ajeli skootterillaan koko ajan, äiti kertoo Daily Mailille.

Tyttö vietiin sairaalaan, jossa hän joutui vatsahuuhteluun. Tytön perheelle selvisi matkalla sairaalaan, mistä viinan juomisessa oli ollut kyse.

– Saimme ambulanssissa tietää, että kyseessä oli NekNomination. Ne typerät NekNomination-haasteet. En haluaisi nähdä, että tällaista tapahtuu yhdellekään lapselle, äiti kertoo.

Poliisi on kuulustellut tapauksen johdosta sekä tytön että tämän ystävien perheitä. Tapauksesta ei olla nostamassa syytteitä. Tytön juoma alkoholi oli otettu tämän ystävän kotoa yhdenkään aikuisen tietämättä.

NekNomination on yhdistetty Britanniassa ainakin kolmen ja Irlannissa kahden nuoren miehen kuolemaan. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme