Mainos
Mainos

Yhdysvallat vannoo kitkevänsä terrorismin

Puolustusministerin Donald Rumsfeldin mukaan Yhdysvalloilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin iskeä niihin maihin, jotka suojelevat ja rahoittavat terroristeja.

Yhdysvaltain puolustusministeri Donald Rumsfeld sanoi Fox-television haastattelussa, että Yhdysvaltojen on kostettava terrori-iskut. Vaihtoehtona kostoiskuille on Rumsfeldin mukaan ainostaan se, että Yhdysvallat myöntyy terroristien edessä, eristäytyy ja kääntyy sisäänpäin, ja luopuu vapaudestaan.

Cheney: lentokiellon aikana kaapatut koneet lupa ampua alas

Varapresidentti Dick Cheney puolestaan vakuutti tänään, että Yhdysvallat tulee etsimään terrori-iskujen pääepäillyn, Osama bin Ladenin. Cheney myönsi myös, että Yhdysvaltain taistelukoneille annettiin heti tiistain terrori-iskujen jälkeen määrätyn lentokiellon aikana lupa ampua Washingtonia lähestyvät kaapatut matkustajakoneet alas.

Cheney kertoi televisiohaastattelussa, että päätöksen asiasta teki presidentti. Yhdysvaltain johto on jo aiemmin kieltänyt, ettei kaapattua konetta ammuttu alas Pennsylvaniassa.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme