Mainos
Mainos

Yhdysvalloissa kouluammuskelu – useita uhreja

Yhdysvalloissa oppilas on ampunut luokkatovereitaan koulussa maan luoteisosassa lähellä Seattlea.

Useiden amerikkalaismedioiden mukaan Washingtonin osavaltiossa Marysvillen kaupungin Marysville-Pilbuckinin lukiossa koulun oppilas aloitti ampumisen oppilaitoksen kahvilassa.  

Poliisin mukaan teossa sai surmansa kaksi ihmistä, joista toinen on ampuja itse. Hän haavoitti paikallisten mediatietojen mukaan lisäksi ainakin neljää oppilasta. Heistä kolme on sairaalassa kriittisessä tilassa.

– Olemme varmoja, että ampuja toimi yksin, ja että hän on kuollut, poliisin tiedottaja Robb Lamoureux sanoi uutistoimisto AFP:n mukaan. 

– Olin syömässä, kun kuulin laukauksia takanani. Näin aseen osoitettavan kohti pöytää ja juoksin etsimään uloskäyntiä, yksi koulun oppilaista kuvaili KITO TV -uutiskanavalle.  

Koulun alue on suljettu ammuskelun vuoksi. Oppilaat on evakuoitu koulun lähellä sijaitsevaan kirkkoon, josta heidät kuljetetaan koulubusseilla kotiin. 


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme