Mainos
Mainos

Yhdysvalloissa miehet yrittivät ryöstää kännykkäliikkeen – neuvokas omistaja lukitsi varkaat sisälle kauppaan

Kaksi aseistautunutta ryöstäjää syöksyi kännykkäliikkeeseen New Jerseyssä. Ryöstäjät vaativat rahaa ja puhelimia. Varkaat eivät kuitenkaan tienneet, että liikkeen johtaja tulisi kääntämään tilanteen päälaelleen, kertoo NBC-uutiskanava.

Aseistautuneet miehet ryntäsivät Patersonissa sijaitsevaan kännykkäliikkeeseen ja ilmoittivat liikkeen johtajalle, Tomy Torrezille, että he ryöstäisivät liikkeen.

Torrez teki, mitä ryöstäjät pyysivät häntä tekemään.

– Käskin heidän käydä seinät läpi ja ottaa mitä he haluavat. Kun he olivat kiireisiä tutkiessaan seinille asetettuja tuotteita, minä juoksin takahuoneeseen, Torrez kertoo NBC:lle. 

Torrezin mukaan hän avasi takaoven, joka johti toiseen toimistoon. Torrez sanoi kaikille toimistossa oleville, että heidän täytyisi mennä ulos.

Sen jälkeen hän esti ulospääsyn takaovesta sulkemalla sen edessä olevan portin. Seuraavaksi Torrez kiersi kännykkäliikkeen etuovelle, ja veti metalliportin myös etuoven eteen.

Ryöstäjät olivat loukussa kännykkäliikkeen sisällä.

Ryöstäjät panikoivat

Sillä hetkellä, kun metalliportti liukui liikkeen etuoven eteen, alkoivat ryöstäjät panikoida.

– Päästäkää meidät ulos täältä!, ryöstäjät karjuivat epätoivoisesti ja yrittävät lyödä liikkeen ikkunoita rikki.

Samaan aikaan liikkeen eteen oli jo kerääntynyt joukko ihmisiä, jotka nauroivat ryöstäjille, jotka olivat ansassa liikkeen sisällä.

Sillä välin Torrez soitti poliiseille. Patersonin poliisista vahvistetaan NBC:lle, että he saivat puhelun. Poliisin mukaan soittaja oli sanonut, että joku yrittää ryöstää hänen liikettään.

Puhelun vastaanottanut hätäkeskusvirkailija luuli, että kyseessä oli näpistelijä, eikä poliisia lähetetty paikalle välittömästi.

Hätäkeskus vastaanotti myös toisen puhelun muutamia minuutteja myöhemmin, mutta toinenkin virkailija uskoi kyseessä olevan näpistyksen. Poliiseja ei vieläkään kuulunut paikalle.

Lopulta epätoivoisia varkaita lykästi. He löysivät työkalupakin, jonka avulla he saivat irrotettua takaikkunan kalterit ja pakenivat.

Arkistotiedoista näkyy, että hätäkeskus sai kolmannen soiton Torrezilta noin 20 minuuttia ensimmäisen puhelun jälkeen. Tuolloin virkailijalle kerrottiin, että ryöstäjillä oli ase, ja poliisipartio lähetettiin paikalle. 

Silloin oli kuitenkin jo liian myöhäistä, sillä ryöstäjät olivat jo paenneet paikalta – jättäen jälkeensä sotkua sekä laukun täynnä luoteja ja neuloja.

Torrez itse sanoo soittaneen poliiseille noin viisi kertaa.

– Sanoin, että liikkeessä on ryöstö, ja heillä on ase, Torrez kertoo.

Patersonin poliisi sanoo tutkivansa, miksi poliisia ei lähetetty paikalle aiemmin.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme