Mainos
Mainos

Yhdysvalloissa ollaan huolissaan Trumpin "CapsLock-tilasta"

Yhdysvaltain tulevan presidentin Donald Trumpin eilistä absurdia ja kaoottistakin tiedotustilaisuutta on seurannut hämmennys. 

Yhdysvaltojen väistyvä kansallinen tiedustelujohtaja James Clapper kiistää, että amerikkalaiset tiedustelupalvelut olisivat vuotaneet Trumpia ja Venäjää koskevaa materiaalia. Trump syytti eilisessä tiedotustilaisuudessa tiedustelua vuodoista lehdistölle.

Raportin todenperäisyydestä ei ole tietoa.

Myöskään Trumpin suunnitelmat siirtää liiketoimensa pojilleen eivät vakuuta. Monen asiantuntijan mielestä suunnitelma on riittämätön eikä sillä vältetä eturistiriitoja. 

MTV Uutisten Yhdysvaltain kirjeenvaihtaja Mari Karppinen kertoo, että Trumpista käytetään eilisten tapahtumien jälkeen vähemmän mairittelevia nimityksiä:

-Lehdistön kutsumanimet rähinöitsijä, turhamainen Putinin halaaja ja hulluus varmasti kertovat jotakin. Moni amerikkalainen näyttää menettäneen eilisen jälkeen viimeisenkin toivon, että Trumpista tulisi esiin harkitsevampi puoli, Karppinen toteaa. 

Karppisen mukaan ihmisiä huolettaa se, että Trump käyttäytyy joka paikassa kuten Twitterissä.

-Sitä kutsutaan täällä CapsLock-tilaksi. Hänhän räyhää sosiaalisessa mediassa kirjoittamalla kaiken isolla, mutta hän käyttäytyy myös muualla samalla tavalla.

Karppinen kertoo, että media on täällä kriisitilassa ja huolissaan, että miten raportoida täysin normien vastaisesta presidentistä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme