Mainos
Mainos

Yhdysvalloissa tiukat turvatoimet uutena vuotena

Yhdysvalloissa turvatoimet uuden vuoden juhlallisuuksien ympärillä ovat äärimmäisen tiukat. Kaikki suurimmat kaupungit aikovat kuitenkin järjestää uuden vuoden yönä ilotulituksia ja kansanjuhlia. New Yorkissa tuhannet ylimääräiset poliisit on määrätty valvomaan turvallisuutta.

New York

Valmiustilaa terrori-iskujen varalta pidetään Yhdysvalloissa edelleen korkeimmalla mahdollisella tasolla. Suurimmat kaupungit ovat kuitenkin päättäneet järjestää uuden vuoden yönä ilotulituksia ja karnevaaleja joka vuotiseen tapaan.

Turvatoimet ovat kuitenkin poikkeuksellisen tiukat. New Yorkissa Times Squaren juhlat ovat tulikaste kaupungin uudelle poliisipäällikölle, joka vakuuttaa, että tilanne on hallinnassa.
-Tämä kaupunki tulee olemaan maailman turvallisin paikka, tuleva poliisipäällikkö Ray Kelly lupaa.

Yli 7000 poliisia valvoo Times Squaren juhlintaa. He tarkastavat etukäteen posti- ja roskalaatikkoja laajalta alueelta. Poliisilla on tällä kertaa myös ilman puhtautta ja radioaktiivista säteilyä mittaavia laitteita.

New York toivoo piristystä syyskuun jälkeen alamaissa olleelle matkailuelinkeinolleen. Tänä vuonna uuden vuoden vieraita ennakoidaan tulevan kaupunkiin viidennes vähemmän kuin vuosi sitten.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme