Mainos
Mainos

Yhdysvaltain salainen palvelu hakee lisää agentteja

Salainen palvelu, Secret Service, on ensimmäistä kertaa historiansa aikana aloittanut julkisen ilmoituskampanjan tiedotusvälineissä houkutellakseen uusia työtekijöitä palvelukseensa.

Salainen palvelu on parhaiten tunnettu juuri presidentin ympärillä alituisesti pyörivistä agenteista, mutta sen velvollisuuksiin kuuluvat myös rahanväärennysten ja tietokonerikosten tutkiminen.

Salainen palvelu työllistää parhaillaan noin 5200 työntekijää, heistä vajaa puolet on erikoisagentteja. Palvelukseen aiotaan ottaa ainakin 200 uutta työntekijää ja erityisesti yritetään houkutella tietokonealan ammattilaisia ja muita teknisten alojen asiantuntijoita.

Yhdysvaltain hallituksen salainen palvelu perustettiin vuonna 1856 selvittämään rahanväärennyksiä, presidenttien suojelu tuli kuvaan vuonna 1901. Salaisen palvelun suojelun piiriin kuuluvat nykyään myös mm. entiset presidentit ja parhaillaan vahdittavina ovat myös kaikki presidentinvaaliehdokkaat.
(MTV3-STT)

Lisää mielenkiintoisia työpaikkoja seuraavissa osoitteissa:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme