Mainos
Mainos

Yhdysvaltalaiskaupungissa etsitään mysteristä sarjamurhaajaa – "Täällä on hirviö"

Arizonan osavaltion pääkaupungissa Phoenixissä etsitään sarjamurhaaja, joka on tiettävästi tappanut seitsemän ihmistä. 

Murhaaja tunnetaan nimellä "katujen sarjamurhaaja", sillä poliisin mukaan seitsemän henkilöä on ammuttu puoliautomaattisella käsiaseella keskellä yötä. Poliisi on yhdistänyt ampumistapaukset yhteen toistaiseksi tuntemattomaksi jääneeseen henkilöön. 

Tapauksesta uutisoineen CNN:n mukaan ampumiset alkoivat viime maaliskuussa, jolloin 16-vuotiasta poikaa ammuttiin myöhään illalla, kun hän käveli kaupungin kadulla. Seuraavana yönä 21-vuotiasta miestä ammuttiin.

– Kaikki silminnäkijät ovat kuvailleet, että epäilty oli autonsa ulkopuolella. Emme kuitenkaan ole löytäneet yhteyttä uhrien välillä tai epäillyn ja uhrien välillä, Jonathan Howard Phoenixin poliisista sanoo CNN:lle.

Maaliskuisten ampumistapauksien lisäksi kaksi ihmistä tapettiin kadulle huhtikuussa ja kaksi kesäkuussa. Viimeisin ampumistapaus on kesäkuun 12. päivältä, jolloin kolme ihmistä ammuttiin kuoliaiksi kotitalonsa edustalla aamukolmelta.

Viranomaiset ovat julkaisseet hahmotelman epäillystä. Silminnäkijät ovat kuvailleet miestä vaaleaksi noin kaksikymppiseksi mieheksi.

Ampumistapaukset ovat keskittyneet alhaisen tulotason naapurustoon.

– On täysin uskomatonta, että täällä on hirviö, joka on tehnyt niin paljon harmia, mutta ketään ei löydetä, erään uhrin sisar kommentoi.

Viimeisten uhrien sukulainen kommentoi tapausta CBS Newsille.

– 14 luotia tyttäreeni, 12 luotia tyttärentyttäreeni, 8 toiseen tyttöön. Se on 34 luotia, Dossie Ellis sanoo.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme