Mainos
Mainos

Yhdysvaltalaisnuorukaisen tuhkat siroteltu yli sataan maahan

Yhdysvaltalaisäidin Facebook-vetoomus kuolleen poikansa puolesta on koskettanut ihmisiä ympäri maailman. Äiti pyysi vuosi sitten  "Scattering CJ" - ryhmässä, että ihmiset auttaisivat sirottelemaan hänen poikansa CJ:n tuhkaa eri puolille maailmaa. Tuhkaa on siroteltu nyt yli sataan maahan, ja jopa avaruuteen, kertoo BBC.

Mies oli 20-vuotias CJ Twomey Mainesta Yhdysvalloista. Hän palveli Yhdysvaltain ilmavoimissa, kunnes hän teki itsemurhan vuonna 2010.

CJ:n äiti Hallie Twomey kertoo katsoneensa poikansa uurnaa viime marraskuussa ja päättäneensä silloin lähettää seikkailuja rakastavan poikansa matkalle.

– Minua kauhistutti ajatus siitä, että hän olisi siinä uurnassa ikuisesti. 

Hallie Twomey sanoo lähettäneensä tuhkaa pieninä erinä ympäri maailmaa. Projekti on tulossa pian päätökseensä. 

– Oman lapsen tuhkan lähettäminen ei tunnu siltä, että se olisi oikein. Koska on alun perinkin täysin väärin, että hän poissa.

CJ:n kaikkia tuhkia ei lähetetä maailmalle, sillä pieni osa jää kotiin. Äiti on myös teettänyt itselleen korun, johon pojan tuhkaa on laitettu.

– Suurin pelkoni äitinä on, että CJ unohdetaan.

Facebook-ryhmässä on yli 18 000 seuraajaa ja äiti toivoo projektin pitävän hänen poikansa muistoa yllä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme