Mainos
Mainos

Yhdysvaltojen Delawaren vankilassa yhä kaksi panttivankia

Yhdysvalloissa Delawaressa sijaitsevassa vankilassa pankkivankitilanne jatkuu.

Muiden muassa asiasta kertovan ABC Newsin mukaan tällä hetkellä panttivankina on kaksi vankilan työntekijää. Viranomaisten mukaan muita ei ole enää panttivankeina. Virkavalta toivoo tilanteen ratkeavan rauhanomaisesti.  

Tilanne sai alkunsa aamupäivällä paikallista aikaa, kun vangit ottivat viimeisimmän tiedon mukaan neljä työntekijää panttivangiksi. Tähän mennessä kaksi työntekijää on vapautettu ja reilut 20 vankia on saatu ulos rakennuksesta.  

Aiempien viranomaistietojen mukaan panttivankina olisi ollut viisi vankilan työntekijää, mutta yksi olikin ollut toisessa rakennuksessa panttivankitilanteen alkaessa.  

Tilanteessa mahdollisesti loukkaantuneista ei ole tarkkaa tietoa. Tiedettävästi ensimmäisenä vapautettu työntekijä oli saanut lieviä vammoja.

On myös epäselvää, kuinka monta vankia on ollut mukana ottamassa panttivankeja.  
Paikallisen Delawareonline-uutissivuston mukaan vangit ottivat panttivankeja vaatiakseen parempia vankilaoloja. Vaatimuksia ei ole vahvistettu. Vangit myös soittivat paikallislehteen välittääkseen panttivankeja ottaneiden vaatimukset. Puhelu pystyttiin jäljittämään vankilaan.

James T. Vaughnin vankila sijaitsee Smyrnassa Delawaren osavaltiossa. ABC Newsin mukaan kyseessä on osavaltion suurin miehille tarkoitettu vankila, jossa pidetään kaikkiaan noin 2500:tä vankia. Tilanne syntyi vankilan C-rakennuksessa, jossa majoittuu noin 100 vankia.  

Varotoimena osavaltion kaikissa vankiloissa vangit on suljettu selleihin toistaiseksi.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot