Mainos
Mainos

Yhteyksiä bin Ladeniin löytyi Bosniasta

Sotilasliitto Naton pääsihteeri George Robertsonin mukaan ainakin yhdellä Bosniassa pidätetyllä henkilöllä on yhteyksiä Osama bin Ladeniin ja hänen al-Quaida-verkostoonsa.

Bosnian poliisivoimat ovat yhteistyössä Nato-johtoisten rauhanturvajoukkojen kanssa pidättäneet kymmenittäin epäiltyjä syyskuun 11. päivän terrori-iskujen jälkeen. Suurin osa epäillyistä on vapautettu, mutta kuusi heistä on edelleen pidätettyinä. Kaikki pidätetyt ovat algerialaisia.

-Sfor-joukot ovat pidättäneet ja karkottaneet runsaasti henkilöitä Bosnia-Hertsegovinassa. Ainakin yhdellä pidätetyistä on yhteyksiä Osama bin Ladeniin ja al-Quaida-verkostoon, Robertson sanoi.

-Sfor-joukkojen toimien ansiosta useita terroriristiverkostoja on hajotettu. Kaikki eivät ole kuitenkaan al-Quaida-verkostoja. Tämä osoittaa tehokkuutemme terroristien etsinnässä ja verkostojen tuhoamisessa, Robertson kehui.

(MTV3-STT-Reuters-AP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme