Mainos
Mainos

YK: Lintuinfluenssaa ei ole saatu hallintaan

YK:n asiantuntijat suosittelevat lintuinfluenssan vastaista rokotuskampanjaa eniten vaarassa olevissa maissa. Asiantuntijat varoittavat, että tautia ei ole saatu hallintaan.

YK:n asiantuntijat varoittavat lintuinfluenssan leviämisestä. Heidän mukaansa tautia ei ole saatu hallintaan. Tauti leviää todennäköisesti laajemmalle ilman uusia kontrollitoimia.

Roomassa koolla olleet asiantuntijat varoittavat, että lintuinfluenssa on vaara myös ihmisille niin kauan kuin tautia esiintyy siipikarjassa Aasiassa,

Roomassa olivat koolla YK:n elintarvike- ja maatalousjärjestön FAO:n, Maailman terveysjärjestön WHO:n ja Maailman eläintautijärjestön OIE:n asiantuntijat.

Asiantuntijat suosittelevat, että taudin leviämisen ehkäisemiseksi aloitetaan rokotuskampanja eniten vaarassa olevissa maissa. Samalla on ryhdyttävä muihin valvontatoimiin.

(MTV3-STT-Reuters)

(Kymmenen uutiset 05.02.2004).

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme