Mainos
Mainos

YK:ta syytetään masturbointiin yllyttämisestä

Yhdysvalloissa oikeisto on raivostunut YK:n tuoreesta seksivalitusoppaasta, joka on tarkoitus suunnata nuorille eri puolille maailmaa. Erityisesti oikeistolaiset amerikkalaistiedotusvälineet tyrmäävät oppaan, koska sen katsotaan yllyttävän lapsia ja nuoria masturboimaan. Oppaan suvaitseva kanta aborttiin on myös tuomittu laajalti konservatiivipiireissä.

Oikeiston äänenkannattajana tunnettu Fox News -uutiskanava on nostanut nettipääkirjoituksessaan esiin sen, "kuinka YK on sitä mieltä, että masturbointia voi opettaa 5-vuotiaille lapsille". Fox News arvostelee lisäksi rajusti sitä, kuinka abortista puhutaan oppaassa "turvallisena toimenpiteenä, mikäli sen suorittaa lääkäri steriilissä olosuhteessa."

Eri maiden asiantuntijat antavat vielä oman mielipiteensä oppaasta, ennen kuin YK laittaa sen painoon. Järjestö on korostanut, että oppaan tarkoituksena on ohjata nuoria tekemään oikeita valintoja seksielämässään. Valituksen toivotaan vähentävän sukupuolitauteja ja ei-toivottuja raskauksia.

(MTV3 -AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme