Mainos
Mainos

YK vetoaa avun keräämiseksi Kenian pakolaisille

Ainakin kolme ihmistä sai surmansa tänään, kun poliisi otti yhteen mieltään osoittaneiden opposition kannattajien kanssa eri puolilla maata.

YK on esittänyt jäsenmaille kiireisen vetoomuksen 42 miljoonan dollarin (noin 29 miljoonan euron) keräämiseksi Kenian levottomuuksien uhreille.

Presidentinvaaleista puhjenneet levottomuudet ovat vaikuttaneet arviolta puolen miljoonan ihmisen elämään. Kodeistaan on joutunut lähtemään neljännesmiljoona, ja kuolleita on noin 700.

YK:n lausunnon mukaan avustustyöntekijät ovat huolissaan uusien väkivaltaisuuksien mahdollisuudesta, koska poliittista kriisiä ei edelleenkään ole saatu ratkaistua hallituksen ja opposition välillä.

Ainakin kolme ihmistä sai surmansa tänään, kun poliisi otti yhteen mieltään osoittaneiden opposition kannattajien kanssa eri puolilla maata. Mielenosoitukset eivät kuitenkaan koonneet suuria ihmisjoukkoja.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme