Mainos
Mainos

Yksi Alppisurmien uhreista ruotsalainen

Ranskan poliisi vahvistaa, että iäkkäimmällä Ranskan Alpeilla ammutuista uhreista oli sekä Irakin että Ruotsin passi. Poliisi arvelee, että kyseessä oleva nainen oli henkiin jääneiden tyttöjen isoäiti.

Ruotsin ulkoministeriö vahvistaa, että henkilötietojen perusteella nainen on kirjoilla Ruotsissa. Ulkoministeriö ei paljasta uhrin henkilöllisyyttä ennen kuin se on ollut yhteydessä naisen Ruotsissa asuviin omaisiin.

Ranskan poliisi ei ole vielä päässyt tekijän tai tekijöiden jäljille. Surmat oli tehty teloitustyyliin ampumalla autossa olleita kolmea uhria päähän todennäköisesti automaattipistoolilla. He olivat saman perheen jäseniä, jotka olivat ilmeisesti lomamatkalla Ranskassa. Neljäs tapettu oli ampumisvälikohtauksen aikana sattumalta paikalle tullut pyöräilijä.

Surmatun perheen lapsista kahdeksanvuotias tyttö loukkaantui vakavasti, mutta jää henkiin. Neljävuotias tytär löytyi vasta kahdeksan tuntia surmatyön jälkeen. Hän oli piilotellut autossa äitinsä ja isoäitinsä ruumiiden alla.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme