Mainos
Mainos

MTV seuraa: Yksi kuoli ja 15 haavoittui yökerhoammuskelussa Yhdysvalloissa – tieto kahdesta ampujasta virheellinen

Yksi ihminen kuoli ja ainakin 15 loukkaantui yökerhoammuskelussa Cincinnatissa, Ohion osavaltiossa Yhdysvalloissa aikaisin sunnuntaina. Asiasta kertoo muun muassa uutiskanava CNN.

Ammuskelu tapahtui poliisin mukaan Cameo -nimisessä yökerhossa. Paikallinen poliisi tiedottaa Twitterissä, että välikohtauksessa menehtyi yksi ja haavoittui 15 ihmistä. 

Uutistoimisto AP kertoi aiemmin, että poliisi epäilisi ainakin kahden henkilön ammuskelleen yökerhossa. Viranomaisten mukaan tieto on kuitenkin virheellinen ja ampujia uskotaan toistaiseksi olleen vain yksi.

Paikallisen uutiskanava WLWT:n mukaan viranomaiset saivat ilmoituksen ammuskelusta yöllä noin kello yhdeltä paikallista aikaa.

Kanava kertoo viranomaisilta saadun tiedon perusteella, että yökerhossa oli ammuskelun aikaan satoja ihmisiä. Loukkaantuneista useilla on hengenvaarallisia vammoja. Haavoittuneita on kiidätetty sairaalaan. 

Viranomaiset eivät ole kertoneet, onko tapauksen tiimoilta tehty kiinniottoja. Poliisin mukaan toistaiseksi ei ole syytä epäillä terrorismia, vaikka ampumisen motiivi on yhä epäselvä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme