Mainos
Mainos

Yksi kuoli kouluampumisessa Kanadassa

Kanadalaisen lukion oppilas kuoli ja toinen haavoittui vakavasti ampumavälikohtauksessa eilen eteläisessä Kanadassa. Poliisi on pidättänyt epäillyn 14-vuotiaan ampujan.

Ammuskelu sattui noin 8 000 ihmisen asuttamassa Taberin kaupungissa vajaan kahden sadan kilometrin päässä Calgarystä. Lukion oppilailta saatujen tietojen mukaan pidätetty ampuja olisi ollut uhriensa entinen luokkatoveri.

Ampuja oli aikaisemmin keskeyttänyt lukion ja sai opetusta kotona. Koulun oppilaiden mukaan ampujalla ei ollut monia ystäviä ja opettajan mukaan häntä kohdeltiin tylysti. Ampujan kohteina oli kaksi 17-vuotiasta poikaa, jotka tulivat vastaan hänen kävellessän ulos koulusta. Aikaisemmin hän oli uhannut yhtä opettajaa aseella. Aseena hänellä oli katkaistu haulikko.

Viikko sitten Yhdysvalloissa kaksi nuorukaista tappoi 12 opiskelijatoveriaan ja yhden opettajan maan historian vakavimmassa kouluammuskelussa. Verityön jälkeen nuoret tappoivat itsensä.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme