Mainos
Mainos

Lontoon iskujen ensimmäinen uhri Christine, 33, kuoli sulhasensa käsivarsille

Lontoon terrori-iskun ensimmäinen nimetty uhri on kanadalainen Christine Archilbald, 33, kertoo muun muassa Guardian.

Kanadalaisen Archilbaldin perhe on julkaissut koskettavan tiedotteen, jossa he kertovat Archilbaldin saaneen surmansa iskussa.

Archilbald oli viettämässä viikonloppulomaa Lontoossa yhdessä sulhasensa Tyler Fergusonin kanssa. Vain kuukautta aikaisemmin kihlautunut pariskunta oli päättänyt lähteä katselemaan hämärtyvää iltaa Lontoo Bridgellä, sillä Archilbald vieraili ensimmäistä kertaa Lontoossa ja halusi tutustua kaupunkiin, uutiskanava CBC News kertoo.

Lontoon Bridgellä Archilbald joutui sillalle ajaneen pakettiauton yliajamaksi. Elvytysyrityksistä huolimatta nainen menehtyi sulhasensa käsivarsille.

"Hänen sydämessään oli tilaa kaikille"

Arhilbaldin perhe on kertonut kodittomien parissa työskennelleen Chrissyn olleen sydämellinen nainen.

– Hänen sydämessään oli tilaa kaikille ja hän uskoi vahvasti siihen, että jokaista ihmistä pitää arvostaa ja kunnioittaa, naisen perhe sanoo tiedotteessaan.

Archilbald ja Ferguson asuivat yhdessä Den Haagissa, Alankomaissa. Heidän oli tarkoitus muuttaa takaisin Castlegariin, Brittiläiseen Columbiaan Fergusonin työsuhteen päätyttyä.

Kanadan pääministeri Justin Trudeau oli jo aiemmin kertonut, että yksi iskussa surmansa saaneista oli kanadalainen.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme