Mainos
Mainos

Yksi metrovaunu yhä pelastajien ulottumattomissa

King´s Crossin ja Russell Squaren välillä räjähtäneessä metrovaunussa saattaa olla vielä yli kymmenen ihmisen ruumiit. Pelastustoimintaa hidastaa tunnelin ahtaus.

Yksi Lontoon pommi-iskuissa vaurioituneista metrovaunuista on edelleen pelastustyöntekijöiden tavoittamattomissa, kertoo kaupungin poliisi. Vaunu kuuluu junaan, joka räjähti King's Crossin ja Russell Squaren asemien välillä. Se on viranomaistietojen mukaan pahimmin tuhoutunut kyseisen junan vaunuista.

Pelastustoimia hidastavat metrotunnelin hankalat ja ahtaat olosuhteet ja myös sortumavaara. Reutersin mukaan eräs työntekijä olisi kuitenkin päässyt tänään vaunulle saakka. Hän kuvaili näkyä kauhistuttavaksi.

King's Crossin ja Russell Squaren välillä tehdyssä iskussa kuoli ainakin 21 ihmistä. Poliisilähteistä on arveltu, että tunnelissa voi olla vielä yli kymmenen ihmisen ruumiit.

(MTV3-STT-Reuters)

(Kymmenen uutiset 08.07.2005)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme