Mainos
Mainos

Yksin tarhaan kävellyt taapero havahdutti poliisin – tyttö johdatti äidin ruumiin luo

Kaksivuotias tyttö kertoi poliisille olevansa yksin liikkeellä, sillä hän ei saanut äitiään hereille, brittilehti The Guardian uutisoi.

Vapaapäivää viettänyt poliisi ajoi autolla vaimonsa kanssa 6. tammikuuta, kun hän huomasi yksin kadulla kävelevän pienen tytön Burtonissa, Englannin keskiosassa. Poliisi kysyi tytöltä, mihin tämä oli matkalla ja lapsi selitti olevansa menossa päivähoitoon, sillä hän ei ollut saanut äitiään hereille.

Taapero johdatti poliisit kotiinsa, josta hänen äitinsä löytyi kuolleena. 30-vuotiaan naisen kuolemaan ei kuitenkaan epäillä liittyvän rikosta.

Tytön kadulla havainnut poliisi pysyi lapsen seurassa, kunnes viranomaiset saapuivat paikalle. Poliisia kiiteltiin hyvästä työstä.

– Tämä on upeaa toimintaa, joka osoittaa, että emme ole koskaan vapaalla. Poliisi ja hänen vaimonsa huolehtivat tytöstä ja olivat hänen kanssaan kunnes ensiapu saapui paikalle. Valitettavasti, naista ei voitu auttaa enää mitenkään, viranomaisten edustaja Steve Maskrey sanoi Guardianin mukaan.

Yksin kadulta löytynyt tyttö on nyt sukulaistensa hoidossa ja hänen äitinsä kuolemaan aletaan tutkimaan.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Suomessa Iltalehti.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme