Mainos
Mainos

Yli 600 kuoli Intian pyörremyrskyssä

Ainakin 637 ihmistä on kuollut Intian pyörremyrskyssä, kertoivat viranomaiset tänään. Kuolonuhrien määrän pelätään vielä nousevan pelastustöiden edetessä. Myrsky on katkaissut viestiyhteyksiä Intian länsirannikolla, Gujaratin osavaltiossa.

Pelastustyöntekijät kertoivat löytäneensä tänään vielä sata ruumista kylistä läheltä miljoonan asukkaan Jamnagarin kaupunkia. Gujaratin osavaltion sisäministeri Haren Pandya arvioi Intian länsirannikolle alkuviikosta iskeneen myrskyn aiheuttaneen noin puolentoista miljardin markan vahingot. Myrskyn voima on kuitenkin jo laantunut, ja ministerin mukaan pahin on ohi.

Pyörremyrskyn kuolonuhreista yli 400 oli köyhiä suolakaivostyöläisiä. Sisäministerin mukaan he menehtyivät, koska heidän aluettaan ei varoitettu etukäteen. Ihmisiä ei ehditty evakuoida. Tänään useimmat rannikon maanteistä ovat tulvineet, ja sähköt ovat olleet poikki yli viidessä tuhannessa kylässä.

(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme