Mainos
Mainos

Yli kymmenen loukkaantui rakenteilla olleen sillan romahdettua Ruotsissa

Ruotsissa Ludvikan kunnassa 12 ihmisen kerrotaan loukkaantuneen rakenteilla olleen rautatiesillan romahdettua, kertoo poliisi. Neljän ihmisen kerrotaan loukkaantuneen vakavasti.

– Kyseessä on iso onnettomuus, romahtanut silta oli rakennusvaiheessa, poliisin edustaja Stefan Wickberg kertoo.

Silminnäkijöiden mukaan sillan sortuneiden rakenteiden alle on saattanut jäädä työntekijöitä.

Aftonbladetin haastattelema silminnäkijä kertoo, että työntekijät olivat sillalla, kun se romahti yhtäkkiä. Silminnäkijän mukaan osa työntekijöistä raahautui itse romahtaneiden siltarakenteiden alta.

Rakennusyhtiö Skanska kertoo sen aliurakoitsijan työskennelleen sillalla. Skanskan mukaan 15–20 työntekijää oli paikalla sillan romahtaessa.

– Onnettomuus tapahtui valutöiden aikana, kertoo Skanskan tiedotuspäällikkö Edvard Lind.

Lindin mukaan onnettomuuteen johtaneet tapahtumat ovat vielä epäselviä.

– Suhtaudumme tähän erittäin vakavasti. Nyt keskitymme kuitenkin heihin, jotka ovat olleet onnettomuudessa. Paikalle on jo menossa ihmisiä tukemaan onnettomuuteen joutuneita ja selvittämään mitä tapahtui, Lind sanoo.

Onnettomuus tapahtui paikallista aikaa päivällä noin kello kahden aikaan. Paikalle on hälytetty ambulansseja ja pelastushelikoptereita. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme