Mainos
Mainos

Yli miljoona seurasi April-kirahvin synnytystä – poika tuli!

Yhdysvalloissa miljoonan ihmisen seuratessa poikinut April-kirahvi sai pojan, tiedottaa New Yorkin osavaltiossa sijaitseva eläinpuisto. Asiasta kertoo muun muassa The Guardian

Yli miljoona ihmistä ympäri maailmaa katsoi suoraa lähetystä New Yorkin eläintarhasta, kun tarhan kirahvi synnytti poikasen lauantaina. 

Eläinpuisto lähetti kirahvin poikimisen suorana lähetyksenä Youtubeen. Suora lähetys tiinenä olevasta April-kirahvista on alkanut jo helmikuussa. Tällöin lähetys tosin katsesi myös hetkeksi, koska eläinaktivistit syyttivät videota ja eläintarhaa seksistisen sisällön levittämisestä. Jokatapauksessa kirahvin hetkien seuraaminen on ollut menestys. Jo ennen poikimista April on saanut muun muassa omat nettisivunsa ja suoran lähetyksen kautta on myös kerätty hyväntekeväisyysvaroja eläinten hoitoon. Esimerkiksi Youtube-lähetyksen sponsorina toimi leluketju ToysRUs.

Poikanen on 15-vuotiaan April-kirahvin neljäs poikanen. Se painoi syntyessään noin 68 kiloa ja oli noin 183 senttimetriä pitkä. Se saa nimensä lopulta nimikilpailun kautta.

Poikasen isä on 5-vuotias Oliver-kirahvi, joka seurasi synnytystä viereisestä karsinasta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme