Mainos
Mainos

Yli sata kuollutta Intian maavyöryissä

Noin 135 ihmisen arvellaan kuolleen maanvyöryissä ja tulvissa Intian itäosissa ja Bangladeshissa, kertoivat viranomaiset tänään. Lisäksi useita ihmisiä on kadoksissa.

Maanvyöryt ja tulvat koettelevat erityisesti intialaista Länsi-Bengalin osavaltiota, jossa ne ovat surmanneet ainakin 60 ihmistä ja jättäneet 170 000 ihmistä kodittomaksi. Rankkasateet jatkuvat alueella kolmatta päivää. Kuolonuhrien lisäksi maanvyöryt aiheuttivat mittavia aineellisia tuhoja.

Tilanne on vakava myös Intian koilliskolkassa sijaitsevissa Assamissa, Arunachal Pradeshissa ja Sikkimissä. Intialaisen uutistoimiston UNI:n mukaan Assamissa on saanut surmansa 20 ihmistä ja kotinsa on menettänyt 1,7 miljoonaa ihmistä, Arunachal Pradeshissa tulvat ovat jättäneet 40 000 ihmistä kodittomiksi ja Sikkim on eristyksissä muusta Intiasta maanvyöryjen katkaistua tieyhteydet.
(STT-AFP-Reuter)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme