Mainos
Mainos

Yllättävä eläin lentokoneen matkustamossa – kone päätti palata takaisin

Intian Mumbaista Lontooseen matkalla ollut lentokone joutui palaamaan takaisin, sillä matkustamosta löydettiin rotta. BBC:n mukaan asiasta kertovat Mumbain paikalliset tiedotusvälineet.

 Lentokone oli Iranin yllä, kun joku matkustajista huomasi rotan lentokoneen lattialla. Havainnon todenperäisyyttä ei kyetty vahvistamaan, mutta lennonjohto päätti kääntyä takaisin. Matkustajat pääsivät jatkamaan matkaansa korvaavalla koneella.

 Air Indian mukaan rotan matkustajaksi saanut lentokone aiotaan puhdistaa perusteellisesti. Samalla tutkitaan, miten se oli päässyt koneeseen.

 Rotat voivat aiheuttaa vaaraa sekä terveydelle että teknisiä ongelmia koneelle. Pahimmassa tapauksessa ne voivat jyrsiä rikki tärkeitä johtoja koneessa.

 Rottien on mahdollista päästä koneeseen esimerkiksi ateriapalvelun kautta. Ne voivat aiheuttaa terveydellisiä haittoja, mutta myös teknisiä ongelmia, jos ne pääsevät jyrsimään rikki tärkeitä sähköjohtoja koneessa.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme