Mainos
Mainos

Yllätyskäänne juuri ennen vaaleja: Trumpia raiskauksesta syyttänyt nainen luopuu kanteesta

Donald Trumpia raiskauksesta syyttänyt, ”Jane Doe” -nimimerkkiä käyttävä nainen luopuu kanteestaan, kertoo muun muassa yhdysvaltalainen Politico-julkaisu.

Nainen on väittänyt, että Trump raiskasi hänet New Yorkissa vuonna 1994 hänen ollessa tuolloin 13-vuotias. Hänen piti astua ensimmäistä kertaa julkisuuteen keskiviikkona yhdessä asianajajansa Lisa Bloomin kanssa, mutta tiedotustilaisuus päätettiin perua. 

The Huffington Postin mukaan tilaisuus peruttiin, koska naista oli uhkailtu ja hän pelkäsi esiintyä julkisuudessa.

Trump on kiistänyt raiskaussyytökset asianajajansa välityksellä. Yhdysvaltalaismedia on ollut melko vaitonainen kanteesta, jonka takana on ollut anonyymina pysyttelevä henkilö.

Tapauksen on epäilty laajasti olevan yritys mustamaalata republikaanien presidenttiehdokasta.

Vaalikampanjan aikana monet naiset ovat syyttäneet Trumpia ahdistelusta, mutta suurin osa on esiintynyt omalla nimellään.

"Jane Doen" hylkäämästä kanteesta kertoi Suomessa ensimmäisenä Ilta-Sanomat. 

Naisen asianajajat eivät ole vielä kommentoineet kanteesta luopumista julkisesti. 

Yhdysvaltain presidentinvaaleihin on enää muutama päivä. Vaalien tuloksia odotetaan aikaisin keskiviikkoaamuna Suomen aikaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme